Автор
Woman.bg

Звезди се включват в благотворителния картинг турнир на Holiday Heroes

Днес, на 23ти Април, 19:30 часа на пистата на Sofia Karting Ring, сили ще премерят седем отбора, представители на социално - отговорни компании - Lidl, TELUS International, Eпам, Opel Integra, Vivacom, НИК, SbTech. В състезанието ще вземе участие и отборът от посланици на каузата на Празничните герои в състав: Евгени Иванов – Пушката, Елеонора Манчева, Лео Бианки и Александра Жекова.

Посланието на Сани Жекова може да видите тук

Всеки отбор ще има ментор, който ще помага в надпреварата. Това ще са най-големите имена от света на родния авто – мото свят.Това са именно:автомобилният състезател Димитър Илиев и осемкратен шампион на България;четирикратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов, както и Николай Върбицалиев - първият български пилот участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг.

Поредица от благотворителни турнири на Holiday Heroes под мотото “Спортувай с мисия“ продължава и през лятото . Турнири по футбол, мини голф и волейбол тепърва предстоят, а всеки, който желае да се включи, може да разбере как като следи Празничните герои във Facebook или на http://holidayheroes.bg.