Следващия път, когато се депресирате заради “кривите” си крака, гърбавия си нос или пък неравните си зъби, спомнете си, че дори и най-известните красавици, по които въздишат всички мъже по света, също не са съвършени.

Те просто са се научили да маскират своите сладки (а понякога и грозни) дефекти или пък да ги представят като свой особен чар.

Меган Фокс



Дефект: деформирани пръсти

По време на снимките за рекламната кампания на Motorola се е наложило актрисата да използва дубльорка. Меган помолила фотографите да не снимат в близък план… ръцете й.

Оказа се, че “най-сексапилната жена на планетата” е красива от глава до пети, но не и до връхчетата на пръстите. Меган има брахидактилия (вродена аномалия на пръстите на ръцете), при която палците растат по-бавно от другите пръсти и ноктите на тях изглеждат недоразвити.

Парис Хилтън



Дефект: “мързеливо” око

Обръщали ли сте внимание, че винаги, когато позира пред фотографи, Парис замижава с лявото око? Преди няколко години (може би в резултат на несполучлива пластична операция) левият клепач на звездата започнал сериозно да “провисва”.

Дефектът е непоправим – богатата наследница е увредила безвъзвратно лигавицата на окото чрез постоянно ползване на цветни контактни лещи. А и самата Парис няма желание да променя стила си и да се върне към “скучния” естествен кафяв цвят на очите си.