Автор
Woman.bg

Звезди, които така и не отишли на абитуриентския си бал

Бавно, но славно се задават абитуриентските балове и настройвайки се на тази вълна, попаднахме на няколко звезди, които по ред причини не са се появили на завършването си.

Някои от тях са били заети с работа, други не са могли да си намерят кавалер, а трети просто не успели да завършат гимназия.

Майли Сайръс

В деня на абитуриентския си бал Майли е на снимки на филма „The Last Song“, където среща и най-голямата си любов (и бивш годеник) Лиам Хемсуърт.

Сайръс нямала нищо против да пропусне бала - „Така или иначе щях да стоя сама в дъното на залата... Това щеше да бъде ужасно! Не бих си го причинила.“



Ариана Гранде

Без да разкрива подробности, певицата споделя пред сайта Teen.com, че ако някога отиде на бал, би искала да го направи под ръка с Леонардо Дикаприо, облечена в семпла рокля без презрамки. Тъй като е практически невъзможно да си намери кавалер като холивудския актьор, абитуриентският бал ще си остане само в мечтите на Ариана.



Мадона

Мадона имала проблем с намирането на кавалер за бала. Кралицата на попа споделя, че е стояла сама в дома си, докато випускът ѝ се забавлявал. Причината била, че нямало с кого да отиде. И ако тя не е била мечтаната дама за бала, то няколко години по-късно, когато се озовава в Ню Йорк под светлините на всички прожектори, нейните тоалети вдъхновили стила на поколения абитуриенти.



Робин Тик и Пола Патън


Двамата се запознават и влюбват още в училище. Те решават да не отидат на бала си, заради родители на Пола, които не знаели, че дъщеря им излиза с бял младеж, а не афроамериканец. В знак на протест влюбените не отишли на празничното си завършване, а прекарали вечерта сами, но заедно и щастливи.



Джеймс Франко

Да си намери дама за бала определено не е бил основният проблем на чаровния актьор. Джеймс взел решение да прекара бала си не в гимназиалния салон, сред съученици, а в зимния курорт Аспен заедно с тогавашната си приятелка. Още повече, че датата на бала съвпадала с рождения му ден - „Направихме си двоен празник – рожден ден и малък бал“, казва той пред Lindzi.com.



Дрейк

След като е избран да участва в тийнейджърския сериал “Degrassi: The Next Generation”, Дрейк оставил настарна учението и напуснал гимназия. Добре че го очаквала кариера като музикант, при това успешна.

Дрейк като детенце



Джоузеф Гордън – Левит

Актьорът прекарал по-голямата си част от ученическите години не в час, а на снимачната площадка. И въпреки това имал възможността да отиде на абитуриентския си бал. Защо обаче не успял? Защото не могъл да си избере дама. Причината - „Мислех си, че момичетата на моята възраст са много досадни“.

Последвай ни в Pinterest