Някои знаменитости от спортния бранш застраховат части от телата си за огромни суми (Дейвид Бекъм, например, застрахова краката си за 70 млн. долара), но тази практика е изключително популярна и в бляскав Холивуд.

Певици, актриси и модели застраховат части от телата си с една едничка цел – да спечелят добри суми, ако нещо или някой повреди прелестите им.

Вижте кои са най-скъпо застрахованите звездни тела:

Риана – Крака за 1 млн. долара

През 2007 година Риана спечели състезанието на Gillette Venus Breeze - “Звездни крака на Богиня” и още тогава сподели пред списание People, че е обсебена от краката си и именно те са основният фокус на тренировките ѝ.



Хайди Клум – Крака за 2.2 млн. долара

Моделът и телевизионна персона също застраховала краката си, като левият „ѝ коства“ малко по-малко пари, заради белег, а десният е оценен като съвършен.



Америка Ферера – Усмивка за 10 млн. долара

Дори с брекетите на Грозната Бети усмивката на актрисата Америка Ферера струва милиони. И именно за милиони е застрахована.



Доли Партън – Гърди за 600 000 долара

Доли Партън неведнъж е отхвърляла предложения от Хю Хефнер да се снима за Playboy. Гърдите ѝ, за които Хефнър толкова мечтаел, си имат цена, но тя може да бъде заплатена само при злополука.



Дженифър Лопес – Дупе за 27 млн. долара

За никого не е тайна, че Джей Ло застрахова дупето си още в началото на музикалната си кариера. Най-скъпите задни части в света!



Мадона – Гърди за 2 млн. долара

Кралицата на попа застрахова гърдите си преди години, когато започна да носи предизвикателни сутиени на сцената.



Джулия Робъртс – Усмивка за 30 млн. долара

Друга знаменитост, която застрахова усмивката си, е „хубавата жена“ – Джулия Робъртс. Това не е никак чудно, все пак, усмивката е запазената ѝ марка, макар често да търпи и добронамерени подигравки заради големината си.



Марая Кери – Крака за 1 милиард долара

Грандоманка е определение, което отива на жени като Марая Кери и Ким Кардашиян. Гласовитата Кери има завидно самочувствие, независимо дали тежи 60 или 90 килограма. Още през 2006-та, когато стана лице на Gillette, тя вложи в застраховката на краката си милиард долара.



Кайли Миноуг – Дупе за 5 млн. долара

Кайли дълго се чудела кое да застрахова – краката или дупето? В крайна сметка избрала да вложи 5 милиона в най-харесваните задни части в шоу бизнеса.