Няма какво да се лъжем – еко кожата изглежда също толкова добре, колкото и естествената!

Но не липсват и кокони, за които отнемането на невинен живот и хвърлянето на хиляди долари за кожени палта определят статуса им на изискани и стилни почитателки на модната индустрия.

Четете още: Бихте ли носили кожени панталонки през лятото?

Както вече подразбирате от написаното, не подкрепяме тази „убийствена“ тенденция, но няма какво повече да кажем или направим по въпроса.

Бионсе

Бионсе може да преминала към веган режим на хранене, но това не ѝ пречи да продължава да носи аксесоарите си от норка, чинчила и лисица.

Ким Кардашиян

Преди време Госпожа Лукс се обиди на критиките от страна на организацията PETA по повод огромния брой кожени дрехи, които притежава. В своя защита Ким каза, че скоро не мисли да си купува нови кожени дрехи, но и няма да се чувства гузно всеки път, когато излезе навън с кожено палто.

Катрин Зита-Джоунс

Страстта на актрисата към животински дрехи и аксесоари не се изчерпва само с пухкавите ѝ палта. Катрин опъва нервите на природозащитниците и с любимата си чанта от кожа на алигатор.

Дженифър Лопес

Джени от квартала съвсем е забравила, че по улиците на Бронкс рядко можеш да видиш кожено палто на живо. Откакто стана известна Лопес не спира да парадира с разкошните си палта и аксесоари. Виждали сме я да носи кожа от лисица, норка, зайци и чинчила.

Риана

Любовта на певицата към модата е пословична и за нея не съществуват неетични или забранени трендове. Виждаме я рядко с кожени палта и аксесоари, но облече ли ги, то те са от първо качество (поне съдейки от брандовете, които носи).

Анна Уинтур

Ако повелителката на модата, главната редакторка на модната библия Vogue обяви, че носенето на естествена кожа е лошо нещо, то тогава бъдете убедени, че много от тенденциите в тази насока ще претърпят сериозни промени. Анна Уинтур обаче няма против мъртвите животинки, дори напротив, носи си ги с най-голямо удоволствие.