Автор
Woman.bg

Звезди, които не понасят семейство Кардашиян

Не минава и ден без Ким Кардашиян и другите й сестри и членове от семейството да не биват преследвани от папараци и всяка една тяхна стъпка да бъде документирана и коментирана от милионите им почитатели.

„Работа“, която изисква много време, талант и всеотдайност. Да, ама не!

Всичко започна като в приказките преди близо 10 години... след една порно видеокасета на Ким и телевизионно риалити шоу, семейство Кардашиян успя да изгради една медийна империя, която им носи милиони долари от авторски права, реклами, собствени модни и козметични продукти.

Членовете на фамилията са доволни от всяка една медийна изява и ПР по техен адрес, което от своя страна води до повече подписани договори и печалби.

* Клои, Ким и Кортни с майка си Крис Дженър; трите сестри като малки;

* Кендал, Крис Дженър и Кайли

„Досадни, бездарни, изкуствени...“ са само част от епитетите, използвани от потребители в социалните мрежи.

Много известни личности не понасят сестрите Кардашиян и майка им Крис, която изявява и техен мениджър.

* Кание Уест и Крис Дженър

* Ким и Норт

* Кортни и Клои

Вижте какво казват четири звезди за семейството:

Майкъл Бубле

„Дами и господа, днес имам специален гост: моля, посрещнете Ким Кардашиян. Ааааа, бъзикам ви! Тази к*чка няма никога да стъпи на моята сцена.“ (така се пошегува Майкъл по време на концерт, преди да посвети една от песните си на бившия съпруг на Ким - Крис Хъмфрис)

* Ким и Крис Хъмфрис

Даниел Крейг

„Погледнете Кардашиянките - те струват милиони. Милиони!! Не че са започнали от нулата, но вижте ги сега колко са напред. Човек наблюдава това и си казва: Моля?! Значи трябва просто да се държа като ш*бан идиот по телевизията и хората ще ти платят милиони?“

* Ким, Кортни и Клои

Четете още: Непокорната рокля на Клои

Сара Мишел Гелар

„Явно е време да спра абонамента си за сп. „Vogue“. Кой друг мисли като мен?“ (след като Ким и съпругът ѝ Кание бяха сложени на корицата на модната библия)

Четете още: Вижте моделския дебют на Норт Уест

Джона Хил

„Самата мисъл, че Кардашиянките могат да бъдат по-известни от сериала “Mad Men” („Момчетата от Медисън Авеню“), ме отвращава. Това е една от най-гнусните черти на нашата култура. Добре поне, че мога да се избъзикам с тях.“