Няма нищо лошо в оголването на женската гърда, за да може бебето да суче, но на много обществени места хората се чувстват по-удобно, ако майката кърми дискретно. Доброто възпитание предполага, че трябва да се съобразявате с чувствата на останалите, но разбира се бебето е на първо място.

Кърменето навън се е превърнало в много лесно и естествено нещо за някои холивудски майки.

Има звезди, които се предпочитат да запазят интимните моменти само за себе си и бебето, но други не се притесняват да кърмят на обществени места.

Вижте кои са звездните майки, които нямат нищо против чуждите погледи и публичното кърмене:

Оливия Уайлд


Оливия Уайлд и годеникът й Джейсън Судейкис посрещнаха на бял свят първородния си син Отис Александър Судейкис няколко седмици по-рано от термина на актрисата на 4 май тази година.

30-годишната красавица съобщи щастливата новина чрез акаунта си в Туитър, като написа: "Дами и господа, Отис Александър Судейкис напусна сградата! (Аз съм сградата)".

Красивата актриса позира със заголена гръд за септемврийския брой на сп. Glamour. : "Кърменето е най-естественото нещо! Много е странно, не съм вярвала, че ще го кажа, но сега имам чувството, че мястото на Отис е точно на гърдите ми“, обяснява тя.

Жизел Бюндхен

Модната икона на XXI век Жизел Бюндхен сподели с целия свят актуална своя фотография, на която ясно се вижда как кърми 12-месечната си дъщеря Вивиан, докато се подготвя за поредната си фотосесия.

Четете още: Бионсе отново бременна?

Бюндхен не веднъж е заявявала убеждението си, че няма нищо по-естествено и здравословно за бебето и майка му от кърменето. През август 2010 година тя декларира в интервю за Harper`s Bazaar следното мнение, отприщило сериозна полемика по темата и критика към самата нея, на която супермоделът отвърна с извинение. "Някои хора си мислят, че не е необходимо да кърмят, а аз смятам следното: "Наистина ли ще дадете на детето си, което е толкова мъничко, химическа формула?" Според мен трябва да бъде приет глобален закон, който да принуждава майките да кърмят своите бебета поне шест месеца".

Миранда Кер

Австрийската красавица определено е от звездите, които не спират да хранят децата си, независимо къде се намират. Бившата на Орландо Блум неведнъж е споделяла снимки в социалната мрежа как кърми на публични места сина си Флин. Според нея това е "най-естественото нещо на света“.

Пинк

Стилната и фънки певица е грижовна майка и една прекрасна съпруга. Наскоро и тя сподели снимка, на която кърми своята дъщеричка Уилои, показвайки колко нормален процес е кърменето. Пинк споделя, че дори й се е налагало да кърми дъщеря си в изискан ресторант в Париж.

Гуен Стефани

Изглежда и Гуен Стефани е „за“ кърменето на обществени места.

Певицата, която се сдоби с трети син преди няколко месеца, сподели много интимен кадър в социалната мрежа Instagram.

След като бе заснета да кърми в парка по време на мач на големите си синове, сега певицата сподели кадър от интимен момент в планината в Швейцария. Гуен показа как кърми своя Аполо, докато е на разходка.

Четете още: Гуен и Гавин преди 12 години (снимка)