Автор
Woman.bg

Звезди боядисаха великденски яйца и хапваха здравословен козунак

Йоанна Драгнева, Евгени Иванов – Пушката, Ива Екимова и Пламен Николов – Пинко, станаха част от празничната работилница, която организираха Holiday Heroes с Арт Рентал в Mall of Sofia днес. Те боядисаха великденски яйца, заедно с много малчугани, дошли специално за събитието.

Всеки можеше да закупи собственоръчно нарисувано яйце, за да може с дарените средства да се закупят продукти за празничните пакети на Holiday Heroes, които другата седмица ще посетят домовете на хиляди семейства в нужда, за да им подарят по-добър Великден.

Art Holiday Heroes предложи и друго много интересно занимание за гостите си, които имаха възможност да научат повече за здравословните десерти и суровоядството. Веселка Христова, показа как всеки може лесно да направи диетичен и здравословен козунак у дома.

След 21:00 часа тази вечер, Празничните герои се преместиха в клуб „Dali”, където американската R&B легенда Blackstreet изнесoоха концерт на живо, по време на който представиха първия международен химн на Holiday Heroes – песента “Carry the Flame“. Носителите на Грами са международни посланици на каузата и заедно с Даниел Каймакоски и Бобо посветиха парчето на Празничните герои. Повече за събитието ще намерите ТУК!