Макар и дъждовен днешният четвъртък се откроява с пленителен заряд, защото именно той е този приютил в нежната си прегръдка поредната доза селфита на звезди без грим.

Кадрите на знаменитости без макиаж с лекота успяват да върнат усмивката на лицата ни дори и през най-мрачните и натоварени работни дни, защото истината е, че въпросните кадри са заредени с един особен, неподражаем магнетизъм. Има нещо много интимно и лично в начина, по който известните дами надигат завесата на личния си живот чрез фотосите, които споделят с феновете си в Instagram.

Вижте Джиджи Хадид без грим

Те не просто показват на почитателите си как и къде прекарват свободното си време, но и изцяло се разголват пред тях, разкривайки им се напълно естествени и натурални, без капка грим върху лицето.

И да, без професионалния грим звездите изглеждат по-различно, но в никакъв случай непривлекателно, даже напротив. Някои от тях имат толкова нежни и фини черти, че без макиаж изглеждат много по-свежи и красиви.

Убедете се в това като разгледате днешната селекция от звездни селфита без грим, в която ще видите замечтаната Риана, Гуинет Полтроу, чаровно позираща с Робърт Дауни Джуниър, Даутцен Круз, гледаща ни от леглото с кристално сини очи, Лейди Гага със снежно белите си вежди и други.

Къде почиваха звездите през изминалия месец