Седмицата започва с нова доза звездни селфита без грим, идващи точно навреме, за да ни разведрят и измъкнат от носталгичното настроение, от което сме обхванати, в първия работен ден след уикенда, прекаран на морето.

И днешната селекция на известни красавици без грим убедително доказва, че ерата, когато естествената визия бе тема табу сред знаменитостите в Холивуд, отдавна е отминала. Годините, когато звездите се притесняваха да не бъдат изловени от папараците без грим, са вече зад гърба им и сега красавиците от света на модата, киното и музиката сами качват свои снимки, на които уверено позират без капка макиаж.

Най-странните трикове за красота на звездите

Въпросните селфита без грим са ценна находка, умело опровергаваща, доскоро царуващото мнение, че без професионален грим звездите не са толкова красиви, колкото индустрията се опитва да ни убеди, че са. Да, без професионален грим знаменитостите не изглеждат по начина, по който сме свикнали да ги виждаме на червения килим или по кориците на списанията, но това не означава, че не са привлекателни. Даже напротив някои от тях имат толкова нежни и фини черти, че без грим изглеждат по-свежи и красиви, отколкото с такъв.

Звезди двойници