Мрачният делничен ден мигновено придоби много по-пленителна осанка, щом на хоризонта се зададе поредната порция от снимки на звезди без грим.

Винаги сме намирали нещо много интимно в начина, по който известните дами надигат завесата на личния си живот чрез фотосите, които споделят с феновете си в Инстаграм.

Отношенията почитател-звезда стават още по-съкровени, когато знаменитостите от света на модата, киното и музиката решават не просто да допуснат феновете си до скъпите почивки и лъскавите партита, които посещават, но и изцялосе разголват пред тях, показвайки им се напълно естествени без капка грим по лицето.

Визията им несъмнено е съвсем различна от тази, която демонтрират по червения килим или от кориците на списанията, но харизмата им е все същата, а естествената им красота строи от всеки един кадър.

Живото доказателство за това е тазседмичната селекция от снимки на звезди без грим. На един от фотосите виждаме звездните приятелки Роузи Хънтингтън-Уайтли и Кейт Хъдсън, позиращи без капка грим, от други фотоси пък пленително ни гледат току що събудилите се красавици Кандис Суейнпол и Джродан Дън. Усмихнатата Селена Гомес позира без грим, но пък с две приятелки, поделили си селфито с нея. Джорджия Мей Джагър пък е гушнала кучето си, за сметка на Кара Делевин, която е щракната да целува плъх.