През последните няколко дни търсехме вдъхновение от модните блогърки, които почти всеки ден постват различни снимки от техните актуални тоалети. Днес решихме обаче да обърнем внимание на известните и не по-малко красиви актриси и модели.

Да имаш моден вкус не винаги означава да вървиш в крак с модните тенденции, а понякога без да знаете сте с една крачка напред с по-интересна и нестандартна визия.

Когато един тоалет ви заинтригува и се обърнете два пъти след момиче или жена, то тогава със сигурност е налице един интересен човек, имащ магнетична аура и уникален стил.

Нека ви представим днешните ни стрийт стил героини, които имат безупречен моден стил и в ежедневието си:

Кортни Кардашиян

Най-голямата от сестрите Кардашиян обича да залага на семпъл и удобен стил, все пак тя е майка на две деца и всичко, което прави трябва да е съобразено с нейните съкровища. Тя е фен на аксесоарите и изчистените кройки.



дамска чанта Bottega Veneta, кожени ботуши до над коляното Hermes, слънчеви очила Celine

Шерил Коул

Красивата певица знае как умело да съчетава дрехите си и едновременно с това да изглежда небрежно-стилно.

Тя залага на игриви детайли в облеклото, луксозни слънчеви очила и дамски чанти. Обожава обувките на висок ток и често бива засечена с широка усмивка на лицето.



обувки с остър връх Proenza Schouler, сива дамска чанта Fendi, кожено яке AVIU

Джесика Алба

Актрисата и майка на две деца има страхотен стрийт стил. Тя обожава удобните дрехи, едновременно с това умее да прави всеки тоалет специален, благодарение на неочаквани цветове или бижута.

Една истинска модна икона, която изглежда чудесно с елегантни и спортни дрехи.

Дженифър Лопес

И без капка грим тя пак изглежда превъзходно! Джей Ло е просто номер едно, тя знае точно какъв тоалет да подбере за светско събитие и за ежедневна разходка с децата си. Дженифър обича удобните, широки дрехи, когато прекарва време с любимите си хора, а за важни поводи роклите, подчертаващи тялото й, са най-добрите й приятели.

Четете още: Вдъхновение на деня: Деним инвазия

Хилари Дъф

Актрисата и майка е почитателка на земните цветове – кафяво, сиво, черно, бяло, бежово. Хилари предпочита удобството и това си личи в нейните визии, които в повечето случаи се състоят от чифт дънки, тениска, кецове или обувки на висок ток и шал около врата.



дамска чанта Miu Miu, колие Dannijo Mochiyoto, обувки в телесен цвят Gianvito Rossi

Четете още: Вдъхновение на деня: Малката дамска чанта

Джесика Бийл

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк има изключително стегнато тяло, благодарение на редовните си спортни упражнения и натоварен работен график. Това обаче не означава, че актрисата не знае как да се облича женствено и стилно.



дамска чанта Fendi, слънчеви очила Chanel