В неделя вечерта приключи първата част на най-обичания от звездите фестивал – Coachella.

В рамките на първия тур на музикалното събитие на фона на изпълнения на живо на AC/DC, Florence & The Machine, Азеалия Банкс и Дрейк известни дами издигнаха на едно изцяло ново и невероятно пленително модно ниво бохо нотката.

Визиите, които звездните красавици демонстрираха, представляваха умело въздействаща комбинация, простираща се от нежните феерични материи през ресните по дрехите и хипи аксесоарите чак до кокетните венци от цветя.

Чия звездна визия от първия тур на Coachella обаче ви харесва най-много?

Бразилската прелест бе заложила на секси визия с каубойски мотиви. Обликът на Алесандра включваше кафяв велурен потник с ресни и къси панталонки от деним, ефектно комбинирани с каубойска шапка и ботуши. Амброзио се бе спряла и на множество цветни бижута.

Кендъл Дженър пък изпъкна с визия, съвместяваща в едно дръзкото, секси излъчване и нежната, романтична нотка. Фестивалният облик на Кендъл включваше светъл кроптоп и ефектни черни панталони, разкриващи тонизираните крака на звездата. Компания на тоалета й правеха диадема тип венец и впечатляващо златисто бижу.