Не само онлайн потребителите, но известни личности като Пинк и Бет Мидлър, публично осъдиха поредицата от голи селфита, които Ким Кардашиян качи в профилите в социалната си мрежа преди броени седмици.

Не липсваха обаче и звезди, които открито защитиха избора на риалити дивата да демонстрира извивките си. Въпросните знаменитости бяха Шарън Озбърн и Емили Райтаковски, като те засвидетелстваха подкрепата си към Кими не просто със думи, а със селфита, на които самите те са голи.

Явно обаче на Емили ѝ се струва, че не е защитила тезата си достатъчно убедително, защото преди броени дни тя отново захвърли дрехите за снимка, която по-късно качи в Instagram. Като на въпросния кадър компания ѝ прави самата госпожа Кардашиян-Уест, от която тръгна всичко.

Двете дами показват средни пръсти на кадъра – жест, отправен може би към хората, които не одобряват подобен вид прояви. Под кадъра самата Емили написа: Ние като жени се нуждаем от свободата да решаваме кога и как да демонстрираме своята сексуалност и Ние не сме само тела, но това не значи, че трябва да се срамуваме от тях или от нашата сексуалност.