Автор
Woman.bg

Звезден Instagram: Голи звезди и сладки семейни фотоси

Днес за пореден път ще надигнем завесата на личния живот на звездите и ще надникнем в Instagram профилите им, за да разберем какви са ги вършили, докато не са ни гледали съблазнително от кино и телевизионния екран или от страниците на списанията.

С радост констатираме, че и тази седмица звездите не пропуснаха да ни зарадват с поредната порция парченца от личния си свят, достигащи до нас под формата на колоритни Instagram кадри. Като няма как да не подчертаем, че тазседмичната компилация от фотоси е особено интересна, защото представлява впечатляваща смесица от секси кадри на разголени знаменитости и семейни снимки на любящи звездни родители и техните малки пакостници.

Четете още: Звездите преди и след фотошоп

От една страна е Лейди Гага, саботираща сутиените и използваща кучето си за прикритие, сексапилно кръстосалата крака, напълно гола, Рита Ора, обляклата нищо и полегнала във вана ФКА и вечното присъствие – Ким Кардашиян, щракнала се по изрязано дантелено бельо. От другата страна на барикадата пък са умилителните фотоси на Лив Тейлър и нейната малка принцеса, на Рийз Уидерспуун и нейната невероятно чаровна мини версия, на Мадона и целият й детски отбор.