Автор
Woman.bg

Звезден блясък на премиерата на „The Homesman“ в Кан

Филмовият фестивал в Кан с близо седемдесетгодишна история е едно от най-важните и колоритни събития в света на седмото изкуство.

Вече ви показахме някои от най-красивите, талантливи и стилни звездни дами, появили се на червения килим на фестивала в Кан.

Четете още: Любимите ни рокли от фестивала в Кан досега

Мерил Стрийп и Хилари Суонк са в главните роли в четвъртия режисьорски филм на Томи Лий Джоунс – уестърна The Homesman. Джоунс също играе ключова роля.

Нека ви припомним, че режисьорският дебют на Томи Лий Джоунс „The Three Burials of Melquiades Estrada“ спечели наградите за сценарий и главна мъжка роля в Кан през 2005 година. Сега The Homesman отново попада в официалната селекция на фестивала.

Лентата е базирана върху романа на Глендън Суортхаут от 1988 година, а запознатите я сравняват с нереализирания проект на Куентин Тарантино Hateful Eight. Действието е ситуирано в Дивия запад, а историята принуждава героя на Джоунс, който си е поверил централната роля, да ескортира три луди жени от Небраска до Айова.

А сега нека обърнем внимание на звездните дами, появили се по червения килим на премиерата на дългоочакваната лента на Томи Лий Джоунс по време на 67-то издание на филмовия фестивал в Кан.

Адриана Лима с рокля без презрамки от есенно-зимната коюр колекция на Alexandre Vauthier



Фрида Пинто с невероятно творение на Oscar de la Renta’s от есенно-зимната колекция за 2014-а



Сонам Капур
с красива рокля от котюр колекцията на Elie Saab есен-зиома 2013



Хилари Суонк с елегантна рокля на Atelier Versace



Суки Уотърхаус