Автор
Woman.bg

Зорница Линдарева: Имала съм връзка с политик

Участничката във VIP Brother Зорница Линдарева за пореден път изяви афинитета си към заможните господа. Тя сподели, че наистина е получавала космически суми, за да прави компания на богати мъже.

"Имала съм връзка с много известен политик и бизнесмен. Той ми даваше много пари и ми правеше скъпи подаръци. Вижте този пръстен, той ми е от него и е на швейцарска бижутерийна къща, струва наистина много. Просто съм имала много такива приятели, които са ми купували подаръци и са ми давали пари", сподели Линдарева пред Люба Кулезич.

Четете още: Зорница Линдарева напусна ”VIP Brother”

Зорница отказа да разкрие кой е въпросният политик. На въпрос дали е актуален в публичния живот сега, тя отвърна, че той винаги е актуален. Тя също така поясни, че се е виждала с него преди години, сега той вече си имал приятелка.

Четете още: Зорница Линдарева си извадила ребра

Моделката допълни, че във VIP Brother зрителите я видели в най-лошата й светлина. По нейни думи, тя съвсем не е толкова повърхностна. Доказателство за това е 3-годишната й връзка с господин на име Иво. Въпросният не е имал финансови възможности, но бизнесът му процъфтял и в момента и той купува на Зори любимите накити от швейцарска бижутерийна къща.