Овен

Жените от зодия Овен сякаш са създадени за летни флиртове – те са непринудени и отворени за всичко ново, жадни за промяна. Често биват отегчени от продължителните връзки, затова е достатъчно мъжът да им предложи нещо ново, за да му обърнат внимание. Овните нямат нужда от уроци по флирт. Все пак имаме един съвет и за тях – да бъдат по-придирчиви и да не прекаляват с бройката на ухажорите, за да не се превърне отпуската им в сложна за организиране поредица от срещи.

Телец

Жените от зодия Телец могат да направят какво ли не по време на лятната отпуска, но не и да започнат любовна афера. Според принципните Телци любовта и сексът са двете страни на една и съща монета и ако по време на отпуската е достъпно само първото – тогава няма смисъл да си губят времето. Най-сериозното, на което са способни, е обмяната на реплики с привлекателен непознат и невинен флирт без последвало развитие.



Близнаци

Близнаците имат склонността непрекъснато да променят правилата на играта, без при това да изневеряват на себе си и убежденията си. “Близначката” може да си падне както по привлекателен барман, така и по интелигентен бизнес-аналитик. И най-интересното е, че най-вероятно ще успее да съблазни и двамата.Нашият съвет към Близнаците е да следват природата си, но да не забравят за правилата на безопасния секс.



Рак

Представителките на зодия Рак са нежни, романтични и много чувствителни, затова шансът да се приберат от почивката с разбито сърце при тях е много голям. Истинската им сексуалност и еротичност се разкриват само пред човека, когото обичат истински. Раците често стават лесна плячка за курортните женкари, готови да се възползват от природната им влюбчивост и чувствителност. Нашият съвет към Раците е да не се влюбват по време на отпуската или поне да не си правят никакви планове за бъдещето с евентуалния “мъж на мечтите им”.

Лъв

Царствените лъвици буквално приковават към себе си вниманието на всички мъже, като някои от “жертвите” им са готови дори да рискуват работното си място, само и само за да ги впечатлят. Представителките на зодия Лъв са силни и уверени в това, че са неотразими. Те нямат нищо против да си поиграят играта “покори ме, ако можеш”, но почти никога не я играят до край, с изключение на случаите, когато са дотолкова очаровани от кавалера си, че не могат да му устоят. Обикновено лъвиците са крайно предпазливи и не пилеят чувствата си за първия срещнат. Ако обаче решат, че човекът до тях е Той, единственият и неповторимият – край.



Очаквайте продължение.