Интернет потребители споделиха в сайта Reddit най-зловещите неща, които са чували от устата на деца. Разказите са основно от детегледачки и близки роднини. Те направо могат да ви накарат да повярвате в свръхестественото. Или най-малкото да ви полазят студени тръпки.

Ето извадка от най-ужасните и страховити истории:

„Вчера 3-годишният ми син ми каза: „Днес е рожденият ден на сестра ми!”. Същата нощ ми изтекоха водите.”

„Преди няколко години слагах дъщеричката на моя приятелка да си легне вечерта. Детето беше около 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото. Попита ме защо трябва да спи и аз й отговорих: „Защото е късно и за малките момиченца е време да си починат добре.” Тогава тя посочи към нищото в другия край на стаята и попита: „Ами онова момиченце?”

„Преди две години разглеждах годишника си от основното училище с 5-годишната си братовчедка. Когато гледахме страницата с второкласниците, тя посочи снимка на момченце и каза: „Той изглежда точно като Никълъс!”. Когато я попитах кой е Никълъс, тя просто отвърна „Момчето в гардероба ми” и продължи да прелиства албума. Едва не умрях.”

„Малките деца знаят неща, които ние не знаем. Племенницата ми е 4-годишна и постоянно говори за по-голямата си сестра. Освен това непрекъснато разговаря с нея. Тя е единствено дете и няма представа, че майка й е била бременна преди години, но е изгубила детето. Понякога всичко това ми се струва много странно.”

„Бях се запътил към банята на втория етаж в къщата на леля ми, когато видях братовчедка си Ейприл на стълбите. Тя бе на 4 години и много развълнувана. Правеше странни физиономии и седеше на стълбите.

Попитах я какво прави. Тя каза: „Подражавам на жената с плитката”. Огледах се, но нямаше никого, освен нас. Попитах: „Къде е тази жена, Ейприл?”. Тя посочи една напречна греда на тавана над стълбите. Попитах: „Какво прави жената?” Ейприл отвърна: „Прави смешни физиономии”. Усмихнах се и се заизкачвах по стълбите, когато Ейприл каза нещо, което ме спря на място.
„Плитката й е около врата”.
Обърнах се и помолих детето да повтори. Тя посочи: „Дамата виси на плитката си... Прави смешни физиономии.”
После Ейприл започна да имитира гримасите на човек, който се задушава.”

„Наглеждах Джак (петгодишен), който каза, че мъж на име Джейкъб, облечен като дървосекач, седи до мен на дивана. Явно е видял шока на лицето ми, защото добави: „Спокойно, той няма ръце”.”

„Наглеждах няколко деца, докато родителите им бяха на кино. Сложих най-малкото да спи и си пуснах телевизора, докато майката и бащата не се прибраха. На следващия ден родителите ми се обадиха. Според четиригодишното съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено много дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря.”

„Преди няколко месеца приятелят ми бе убит от заблуден куршум. Няколко дни, след като това се случи, отидох да видя малкия му братовчед. Детето се приближи до мен, докато плачех, и попита защо плача. Казах му, че приятелят ми ми липсва. Той изглеждаше много объркан и после каза: „Защо? Той седи пред вратата.”