Доброто старо селфи е вече отживелица, дойде ерата на белфито.

За непросветените разкриваме, че това означава самоснимка на задните части и подчертаваме, че е истински хит сред дамите от световния шоубизнес.

Все още не се е наложило като тренд по родните ширини, но подозираме, че след като звезди като Ким Кардашиян така усилено го налагат, скоро ще добие популярност и сред българските знаменитости.



За да сте в крак с модата и да сте една от първите, разписала се с подобна колоритна самоснимка, ви издаваме няколко тайни, които ще ви помогнат да си направите перфектното белфи:

Обърнете внимание на бельото... И най-добрите Instagram филтри не могат да накарат изхабените и изгубили цвета си прашки да изглеждат добре.

Осветлението е всичко... Подберете подходящо и не използвайте светкавица, ако се снимате в огледалото, защото ще се получи светло петно върху част от кадъра.

И като заговорихме за огледала, бъдете внимателни за фона, защото наполовина изяденото десертче или мръсните ви чорапи, хвърлени на пода, подаващи се на заден план в огледалото, значително ще намалят сексапила ви.

Подберете правилната поза или иначе казано – по-добрата буза напред. Също така ви съветваме да обуете чифт високи токчета, за да изглеждат краката ви по-дълги.

И не на последно място – обърнете внимание на овлажняването на дупето. Няма да е зле да го намажете с лосион за тяло преди да си направите въпросното белфи, все пак на никого не му се гледат изсъхнали и белещи се задни части.