Автор
Woman.bg

Златните момичета дадоха автографи на коледна картичка

Световните шампионки по художествена гимнастика подкрепиха отново празничните герои, които и тази година искат да помогнат на 5,000 семейства в нужда да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза.

Грациите лично написаха коледни пожелания и оставиха подписа си на специално направената за тях огромна, ръчно изработена картичка. Неин автор е доброволката на празничните герои Дарина Узунува, която създаде колаж с някои от най-добрите моменти от историята на отбора.

Картичката с автографите на златните момичета и треньорката им ще стане част от кампанията „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“.

Почитателите на художествената гимнастика ще могат да се сдобият с уникалната картичка и автографите на златните момичета от магазина на Scandal Kids в Bulgaria Mall.

Инициативата събира средства, като дава възможност на всеки да донесе ръчно изработена картичка, която да се остави в магазина на Sandal Kids и да се продаде на стойност от 5 лв., за да се закупят продукти за празничните пакети.

Тази неделя, в 12:00 часа, на партера в Bulgaria Mall, празничните герои са подготвили и работилница за картички, на която ще се оцвети огромна картичка. Всички деца ще могат да се включат в оцветяването, а картичката ще остане в мола до края на месеца.

Златните момичета се включиха и в акцията за събиране на детски играчки на Holiday Heroes „Следвай мечока“. Te донесоха свои любими играчки в The Mall, за да могат да зарадват и децата от семейства в нужда, при които Дядо Коледа идва рядко...или никога не е идвал.

За да помогнат на Holiday Heroes, мечока последваха и много други спортисти. Волейболистът Евгени Иванов-Пушката донесе играчки заедно с двете си дъщери. Футболната легенда Пламен Николов-Пинко също доведе децата си, за да оставят играчки до огромния мечок в The Mall. И Николай Тодоров-Кайзера дойде с детето си, като донесе купища чисто нови играчки. Сред представителите на родния футбол се открои и друг празничен герой с огромно сърце, който иска да зарадва децата от семейства в нужда - Христо Янев.