Автор
Woman.bg

Златка Райкова: Парите не са най-важното в живота ми

Плейметката мечтае да прави големи пари със собствената си модна линия и така да си спечели отново охолния живот, какъвто преди време имаше.

Сегашният й партньор - ММА-боецът Георги Валентинов е симпатичен, има чувство за хумор, вероятно и добро сърце, но портфейлът му е тънък, пише „Уикенд“. Затова и русата Златка гледа бързо да се ориентира в бизнеса и като повече начинаещи предприемачи насочи амбициите си към по-платежоспособна клиентела. Такава все още се намира в поп фолк бранша. Злати опитва да играе роля на нахъсан дизайнер, опитвайки се да пробутва облеклата си на богатите и много суетни певици.

* Златка и Георги

„Злати стана трън в очите на конкуренцията. Заплашиха се да я я смажат, но и тя няма да се откаже лесно. Ще опита на всяка цена да се наложи със своята марка. Винаги е имала поглед към материите и съчетанието на цветовете. Време е да осребри таланта си", подкокоросват я Райкова нейни приятелки.

Четете още: Вижте новата колекция на Златка Райкова (снимки)

До момента с атрактивните тоалети на блондинката са се похвалили само някои по-второразредни фолк знаменитости.

„Не обичам да се съобразявам с дрехите си. Те са създадени да ни служат. Този е поредният, от колекцията на Златка Райкова, който се оказа доста послушен. Не ме предаде и не мръдна въпреки екстремните танци и подскоци", благодари на своята дружка във фейсбук певицата Юнона.

Моделите на блондинката не са от най-скъпите. Дори луксозните й изпълнения се продават за не повече от 200 лева. Само дето пестеливостта не е приоритет нито на Галена, нито на Преслава или пък на Мария, чиито гардероби спокойно могат да бъдат сравнявани със стойността на просторен апартамент в "Люлин".

Повече може да прочетете ето ТУК!