Автор
Woman.bg

Златка избухна: Поредната помия по мой адрес!

Златка Димитрова е поредната звезда тази седмица, която избухна във Facebook, бясна на писания по свой адрес.

"Поредната помия изсипана по мой адрес! Имала съм връзка с Wosh MC през 2008 и ми платил 2000лв.,за да бъде с мен! ПОМИАРИ СТЕ СТРАШНИ! ПРОВЕРЕТЕ СИ ИНФОРМАЦИЯТА. Как може след всичко, за което ви съдя да продължава! Вторник нали не сте забравили делото? На 11.11 ще се видим!"

Четете още: Златка изригна: Вместо да се самозапалват, нека скоча срещу политиците и ги линчуват!

Според жълтите писания, Златка и рапърът Wosh MC, който е един от претендентите за победител на "ВИП Брадър", са имали афера преди шест години, пише в. "Всеки ден". Появи се и архивна снимка на двамата, на която Злати е почти неразпознаваема - тя е с няколко килограма по-пълна, без никакви корекции и силикон.



В този период Димитрова все още не е спечелила конкурса "Мис Плеймейт" и през лятото работи като сервитьорка на черноморския къмпинг "Смокиня" до Созопол. Именно там двамата се запознали и имали кратка афера.

Тогава обаче Златка му се сторила прекалено семпла и без да я обижда, рапърът я изпратил до бунгалото й и се постарал повече да не се засича с нея, защото го хванало срам, продължават от Всеки ден. Когато обаче тя се накичила с титлата "Мис Плеймейт", той съжалил, че я отпратил в онзи ден.

* Wosh MC и Златка

Най-интересното е, че в този период Wosh MC е имал връзка с друга известна българка - Радина Кърджилова, но са били временно скарани. Впоследствие той така и не й признал, че й изневерил с плеймейтката, завършват от изданието.

Каква точно е истината за отношенията между Злати и Wosh MC, само можем да гадаем. Факт е обаче, че писанията доста ядосаха брюнетката.

Четете още: Бориса Тютюнджиева: Всяка жаба да си знае гьола