Златка димитрова реши да се включи в перспективен социален проект GoBio "Трансформацията", разкриват от lifestyle.bg.

В периода от три месеца Злати ще съчетава дневните си ангажименти със стриктни стъпки за здравословен живот.

Стартирайки от 1 октомври, в рамките на 3 месеца, тя ще ни покажат цялостната си Трансформация, която няма да бъде само на физическо, но и на морално и психологическо ниво.

Красавицата вечезапочна да се храни здравословно на базата на специално изготвен хранителен режим, който включва нужните за нейния организъм хранителни вещества и е съобразен с ежедневните тренировки, които провежда с личен инструктор.

Четете още: Черната Златка към съпругата на Миро: Щом ти се живее в сянката ми, ОК!

Всяка нейна тренировка започва около 9 часа всяка сутрин, без събота и неделя. Тя също така сподели, че специалният хранителен режим включва само био храни и е направен на базата на кръвни изследвания.

Само 20 дни след началото на проекта усилените тренировки и режимът на ядене вече дават своя резултат. Златка е свалила 3 килограма, намалила е мазнините в тялото си, увеличила е мускулната си маса благодарение на кардио комбинации от различни упражнения.

Четете още: Черната Златка по бански, месец след загубата на бебето (снимка)

Вчера Димитрова е била на контролен преглед, който тя коментира така: „Вървим към правилната посока, много добре се чувства моето тяло“, макар че си призна, че има любими храни, които й липсват, като например пицата. Държа на външния си вид, всеки четвъртък ще имам различен спорт, тази седмица той ще е тенис на корт, сподели красавицата.

На специална Фейсбук страница „Био трансформация“ тя следи своите постижения.