Златка Димитрова, която заяви, че няма да дава никакви интервюта след загубата на бебето си, не удържа на думата си. Още преди да се появи пред Николета в обновеното й предаване, тя прие поканата на Милен Цветков и гостува в студиото му.

Много отслабнала и лишена от излишна помпозност, тя спокойно разказа какво всъщност се е случило. Трябвало е да прекрати бременността си в 7-ия месец, защото бебето е получило излив в сърцето.

„Не е лекарска грешка. Не обвинявам себе си, не обвинявам никого. Просто така се е случило. Бог така е решил", обясни тя, като призна, че болката е голяма, но любовта на приятеля и близките й дало сили.

Четете още: Вижте творението на Златка в памет на нероденото и бебе

На въпрос защо споделя своята драма в социалната мрежа, тя отвърна, че винаги е споделяла всичко с приятелите си, защото е публична личност, това е нейният начин и за да разобличи лъжите и спекулациите в медиите за нея. Въпреки преживяното тя заяви, че гледа оптимистично на живота и вярва в новото начало.

Златка и гаджето й Миро чакат да мине определеното от лекарите време, за да започнат опитите за ново бебче, пише lifestyle.bg

Четете още: След загубата на бебето - Златка се обясни в любов

ВИДЕО: