Автор
Woman.bg

Зимно вдъхновение: Пастелните палта на модните блогърки

Честно казано обмисляме от доста време насам дали да се сдобием с така актуалните пастелни палта за зимата. Но тъй като зимата не успя да ни изненада с очакваните минусови температури за по-дълго от една седмица, все още сме в процес на преглеждане и обмисляне.

Модните блогърки обаче отдавна решиха да заложат на тези красиви връхни дрехи, дори демонстрират визии с няколко палтенца... в сиво, бебешко синьо, розово и бледо жълто. Бледата гама допринася за виталното и ефирно звучене на аутфита през студените дни.

Четете още: Lady in white: Ким Кардашиян

Не толкова студените зимни дни със сигурност няма да са скучни, ако са разнообразени със стилно и изключително актуално палто в пастелен нюанс.

блог: imnext.se/victoriatornegren

Особено популярен стана „овърсайз“ моделът палто. Това са големи палта, които обгръщат цялото ни тяло. Това е нестандартен модел, който много топли, но пък не пасва на всяка фигура, затова внимавайте при избор на такава връхна дреха. В съчетание с рокля, риза, панталон и аксесоари ще се превърнете в кралица на стила, демонстрирайки своята женственост.

Съчетавайте, импровизирайте и постигнете съвършения външен вид през студените дни.

блог: stylissim.com

блог: garypeppergirl.com

блог:

блог: songofstyle.com

Четете още: Как да носим палто с леопардов принт