CND представя 3 актуални тенденции в маникюра през зимните месеци.

ИНДУСТРИАЛНА НОЩ

Хората се превръщат в сенки, но буйното сърце на града не спира и с усилие се потапя в ритъма на нощта. Стоманени колелца повдигат скърцащи ролки в мрачния часовников механизъм, зъбните колела се задвижват и вдъхновяват тайнствения живот на машините.



Синьо-зелен отблясък върху среднощния асфалт – разлято машинно масло в цветовете на дъгата; натрошени парченца от счупено стъкло под уличната лампа. Внезапните проблясъци на ярки цветове разкриват тайния нощен живот под бетонната повърхност.

МОГЪЩА ВЪЛНА

Възраждаща се енергия. Цвят, светлина и топлина се надигат от мрака с вулканична сила. И докато нощните птици с прозявка се връщат в леглото, денят доминира с груба, непокорна и заразителна сила.



Денят започва устремно с истинско червено, допълнено от топъл меден отблясък – ярки оттенъци празнуват великолепието на новородената сутрин, невъзпрепятствано жизнена, пълна с пламенни слънчеви лъчи, които винаги ще бъдат тук, дори когато снежинките започнат своя зимен танц.

КОСМИЧЕСКИ ПАШКУЛ

Гост или необичаен посетител, разхождащ се сред древни светове на открития. Гледано през очите на непознатия, бъдещето се превръща в безкрайно настояще. Спокойното сребърно обаяние и свежият космически полъх покриват с изящество целия свят, така, както звездната светлина обгръща дори и най-обикновения следобед.



Неутралните цветове, гланцирани с усещане за чужди светове, представляват истинска изследователска палитра. Резкият блясък на хрома се успокоява в изящния завършек и този полиран ефект измества черното като класически избор през новия сезон.