Автор
Woman.bg

Зимната козметика, която да си набавите сега

Със застудяването на времето кожата ни става все по-суха, устните се напукват, а косата логично се изтощава заради топлинното влияние на сешоара, който няма как да си спестим.

Затова именно краят на ноември е времето, в което трябва да си набавим онази зимна козметика, която да ни предпази от капризите на зимата. Днес ви представяме списък от базисните продукти, които да си закупите, като ви приканваме да използвате намалението в моловете и в козметичните магазини в тях именно този уикенд!

Балсам за устни

Някой марки предлагат "зимни" балсами за устни, като ще ги познаете, разбира се, по снежинките на етикета! Те са по-силни и интензивни и поставят защитна стена между нежните устни и студения въздух.

Крем за ръце

Повече отвсякога през зимата се нуждаете от крем за ръце, изберете си такъв например с изкушаващ шоколадов аромат, който да погали сетивата ви.

Хидратиращ крем за лице

Един хидратиращ крем за лице е онази съставка, която липсва на кожата ви именно през студения сезон. Изберете такъв с натурални съставки, без парабени и подходящ за вашия тип кожа.

Лосион за тяло с "Коледен" аромат

Ябълки канела, греяно вино, коледни бисквитки, ванилия, мед и мляко...всички тези са варианти на типично Коледните аромати. Време е да се сдобиете с лосион за тяло с някой от тях и да почувствате празничния дух, който ви напомня за дома.