Автор
Woman.bg

Зимата се завръща! Ето кое е идеалното място за почивка

Построен през 1986 г. от френската фирма “Les Arcs”, хотел „Рила“ е един от най-големите скиорски хотели на Балканския полуостров.

Хотел “Рила” осигурява ваканция, подходяща за всяка възраст през всеки сезон и предлага идеални възможности за отдих: спортуване, различни ресторанти и клубове за развлечения, екскурзии за разглеждане на забележителности и културни програми.

Хотел „Рила“ е многолик гостоприемен център благодарение на изобилието от удобства, които предлага на скъпите си клиенти през всички сезони на годината. Многообразието от спортни дейности го превръща и в спортен оазис. Сгушен във величието на Рила планина, разположен в подножието на ски пистите, хотелът е подходящо място за спортен отдих, съчетан с уелнес почивка. Гостите ни могат да ползват безплатно басейн и джакузи.

Срещу допълнително заплащане на тяхно разположение са спа център, fish spa (Гара Руфа), фитнес, сауна и парна баня, тенис кортове, игрище за футбол и волейбол и други.

Хотелът има отлично местоположение – намира се в самото подножие на ски пистите и на 200 м от Кабинковия лифт, на 50 м от 4-седалков лифт “Мартинови бараки” и на 50 м от 4-седалков лифт “Ситняково” Експрес.

Независимо от сезона хотел Рила е притегателният център на Боровец, който днес е най-големият български ски център по дължина и капацитет на ски пистите и съоръженията.

Пистите в Боровец предлагат отлични условия за каране и на сноуборд. Освен това по високите части на Рила планина - ски център Маркуджик, в разгара на сезона снежната покривка достига 2 м, което създава изключителни възможности за екстремно каране. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: екстремното каране е само за експерти!

Почивката в хотел „Рила“ винаги е добър избор не само заради разнообразните и достъпни начини за отдих, които Бороспорт грижливо подбира за всеки вкус, но и заради професионализма, с който се отнасят към клиентите си. Гостите могат да избират и подреждат програмата на своята почивка с релакс и уелнес дейности през цялата година, а за любителите на спорта се предлагат условия и разнообразие както през зимния, така и през летния сезон.

Само сега и само в Woman.bg можете да си спечелите семейна почивка в хотел "Рила". Наградата включва 5 нощувки. Как можете да се включите в играта, разберете тук.