Сигурно сте обръщали внимание на жените в метрото или другите превозни средства, на момичетата по улиците и дамите, бързащи за бизнес среща. Е, какво е общото между тях? Повечето от тях са облечени в тъмни дрехи, покрити с още по-мрачни и черни връхни дрехи. Но защо ли?

Да, черното е класика и този цвят винаги ще бъде актуален, той се комбинира лесно с всяка една друга дреха и допринася за една по-изискана и завършена визия, но не мислите ли, че ви прави по-тъжни и по-незабележими? Не се крийте, не се свивайте в себе си, а се покажете! Покажете красотата си и прекрасната си усмивка на целия свят.

Четете още: Подходящ ли е този тоалет за едно 17-годишно момиче?

Бъдете смели, заложете на дреха или аксесоар, които не сте си и помисляли да облечете. Днес ще ви дадем едно предложение за стилна и оригинална стрийт визия, която ще ви зареди с много положителна енергия и ще ви накара да се почувствате по-красива и специална.

Испанската блогърка Сара от collagevintage.com сподели снимки от последната си визия. На тях брюнетката изглежда страхотно. Тя е облечена със спортен тип панталон с множество джобове, блуза в маслено зелено и жълт кожен тренчкот на модна марка Ralph Lauren. Именно той причлича най-силно вниманието. Жълтата дреха е подхоящ избор, ако искате да разчупите тоалета си.

Наближава най-подходящото време от годината да извадите от гардероба си стилните тренчове и да заблестите!

Съчетанието със сандали може би все още е неприемливо в България, но определено ни допада цветовото съчетание и цялостната визия на Сара. С колко бихте оценили нейната визия от 1 до 10 и какво бихте променили?

Четете още: Модни блогърки: преди и сега