Трогната до сълзи топ манекенката Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум по време на последното си дефиле в Сао Пауло, където стартира шеметната й кариера преди 20 години, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес.

34-годишната Жизел е най-скъпоплатеният топ модел. Тя откри и приключи ревюто на марката Colcci в рамките на третия ден на Седмицата на модата в Сао Пауло.

Залата беше препълнена, като на първия ред бяха настанени родителите на Бюндхен, нейните сестри и нейният съпруг – звездата на американския футбол Том Брейди. От него красавицата има две деца – Вивиан и Бенджамин.

След дефилето с лятната модна колекция за сезона 2016-а на марката Colcci дойде време и за същинското сбогуване с Бюндхен. Група манекенки се появи с дънки и фланелки, на които бе изобразен ликът на Жизел Бюндхен.

Тя се присъедини към тях, приветства публиката и позира за фотографите. След това се извърна и не можа да задържи емоциите си и разплакана напусна сцената. В това време публиката я аплодираше, изправена на крака.