Най-високоплатеният модел в света Жизел Бюндхен отново радва очите от корицата на модната библия "VOGUE".

Бюндхен, която е заработила 47 милиона през 2014 г. , позира в нова фотосесия за британското издание на списанието. Бразилката изглежда зашеметяващо секси, позирайки по къси панталонки, разкриващи перфектните й крака. Снимките са заснети от известния моден фотограф Марио Тестино, а цялата сесия е в духа на сафари модата.

34-годишната красавица представя едни от най-актуалните за годината тонове – зелено, пастелно и бежово, които идеално се съчетават с велурени обувки и аксесоари.

Ето и по-интересните моменти от интервюто, което Жизел даде за модния ежемесечник:

За съпруга си Том Брейди: "Още от началото видях, че Том е много прям. Можех да видя в очите му, че той е почтен човек, който вярва в същите неща, в които и аз."

За славата: Аз съм модел по професия, но всъщност аз съм Жизел, дъщерята на Валдир и Ваниа, аз съм жена. Когато се прибера в дома си и затворя врата, това е. Ако искам нещо да е обществено достояние, изборът трябва да бъде мой."

За живота: "Най-ранният ми спомен от детството е, че отивам в дома на баба ми, доя кравите и събирам яйца от кокошките. Ако можех да избирам, щях да бъда боса, заобиколена от животни и щях да живея на къща на дърво. Като Тарзан и Джейн, това е моята мечта. Най-щастлива съм сред природата."