Автор
Woman.bg

Жизел Бюндхен посети пластична клиника, скрита под бурка

Наскоро оттеглилата се от модния подиум Жизел Бюндхен направи неуспешен опит да се скрие от папараците на влизане в известна пластична клиника в Париж, но вместо да избяга от очите на обществото, тя се наби в полезрението на хората.

Бюндхен се опита да се влезе незабелязана в клиниката, облечена в бурка. Заедно с нея бе и по-малката й сестра Рафаела, която също бе покрита от долу до горе в черна бурка. Двете слязоха от черен мерцедес пред входа на пластичната хирургия, мислейки, че няма да привлекат вниманието с традиционна мюсюлманска дреха.

Манекенката обаче изглежда не се досети, че като се появи с дългогодишния си шофьор ще бъде разконспирирана. Доказателството, че облечената в бурка жена наистина е Жизел, е фактът, че една седмица по-рано тя вече бе заснета да влиза в същата клиника, придружавана от абсолютно същия мъж. Предполага се, че тогава се е състояла първоначалната консултация при пластичните хирурзи.

Двете без да искат се разкриха и по отворените сандали, които са строго забранени за мюсюлманките. Освен това Франция забрани носенето на бурки на обществени места през 2010 г.

Друго, което издаде, че жените под бурките са именно сестрите Бюндхен - на летището в Париж Рафаела бе забелязана с абсолютно същата чанта като тази, носена от едната жена, облечена в бурка.



Според източници на "Ню Йорк пост" известните дами претърпели среднощни процедури и напуснали клиниката на другия ден. Запознати твърдят, че Жизел се е подложила на процедура за повдигане на бюста и освежаване на околоочния контур.

Изповядващите религията се възпротивиха на поведението на манекенката, според които тя "използва нещо свято за лоша цел", разкриват от БГНЕС.