За втора поредна година Fibank и Ути Бъчваров зарадваха почитателите на кулинарното изкуство с официално представяне на книгата "Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank" 2.

На събитието в Мall of Sofia се събраха приятели и фенове на кулинарията. Специални гости бяха 20 семейства от цялата страна, които спечелиха новодомско парти с Ути. Те бяха избрани измежду всички, закупили нов дом с жилищен кредит от Fibank.

На премиерата на книгата новодомците получиха специален подарък - кулинарната творба, събрала най-вкусните моменти от техните партита с най-близките им и техните приятели.

По време на събитието Ути Бъчваров зарадва присъстващите с много вкусни изкушения и приятни изненади. Гостите имаха възможността първи да закупят кулинарната книга и да получат лично послание с автограф от нейния автор.

"Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank"2 представя на всички почитатели на кулинарната рецепти и вкусотии, лично изпитани от Ути Бъчваров. Книгата разказва и за преживяванията на щастливите новодомци - клиенти на Fibank. Те споделиха в национален ефир в предаването на Ути емоциите си от новия дом и от незабравимата си вечер с топ готвача.

Епизоди от новодомските партита могат да бъдат видяни в официалния Youtube канал на Fibank - nttps://www.youtube. com/Fibank. "Животът е вкусен с Ути Бъчваров и Fibank" е един проект, зад който банката застава вярна на традициите си да подкрепя българското. Книгата има амбицията да събере роднини и приятели заедно на трапезата и ги радва с вкусна храна всеки ден.