Автор
Woman.bg

Живият Кен изуми света с най-новата си естетична прищявка

Вече сме ви разказвали са пристрастения към пластичната хирургия Джъстин Джедлика, който се самопровъзгласи за Живия Кен.

Той вече има зад гърба си над 190 козметични процедури, а целта му е да стане "100% пластмасов".

При последната си терапия, Джъстин дори е рискувал да ослепее, целта му е била да премахне вените по челото си.

Четете още: Живите Барби и Кен се събраха

"Наричам ги вените на Джулия Робъртс. Процедурата беше много рискована, защото можех да ослепея, тъй като хирурзите трябваше да "преминат" през клепачите ми, за да премахнат вените" - сподели самият Джедлика.

Четете още: Кен: Живата Барби е травестит!

Живият Кен е похарчил над 220 000 долара за пластични интервенции, а много хора по света смятат, че той е болен и няма реална представа както за тялото си, така и за това, което си причинява. Джъстин обаче споделя, че вижда себе си като артист, а тялото му е неговото изразно средство.

"За мен пластичната хирургия е своеобразно продължение на моята креативност. Известен съм като един от най-крайните почитатели на пластичната хирургия в света и ми е много приятно да прекрачвам нови граници ... Все още имам много път да измина преди да стана 100 % пластмасов" - разяснява Джедлика.

Четете още: Барби с пъпки и стрии

Предишната операция на Джъстин включваше поставянето на импланти в гърба му, които да го правят да изглежда по-мускулест. Живият Кен сподели още, че в следващите няколко години смята "да оформи" по този начин четириглавите си мускули и мускулите на прасците си. Досега той е добавил изкуствени мускули на задните си части, корема, бицепса и трицепса.