Валерия Лукянова, по-известна като Живата украинска Барби, реши да покаже майка си на своите последователи.

Тя пусна петсекундно клипче, в което тя и майка й Ирина се взират в камерата. Към видеото Валерия е написала следното "В моето семейство имаме добри гени. Не вярвайте на слуховете за пластичната хирургия."

Лукянова явно се опитва да докаже на света, че няма хирургични интервенции по себе си.

В свое скорошно интервю тя дори заяви, че е наследила тънката си нереална талия от майка си. "Талията на майка ми е също толкова тънка, колкото е и моята. Наследила съм я от нея" - заяви Валерия.

В същото интервю Живата Барби заяви, че комуникира с извънземни непрекъснато. "Преживяванията извън тялото ми започнаха още, когато бях малко момиченце. Мога да пътувам извън тялото си към различни планети." - допълни тя.

Четете още: Пластичните операции на украинската ''Барби''

По-рано тази година, Валерия сподели, че е бретарианка. Бретарианците вярват, че храната, някои от тях включват в това число и водата, не са необходими за да живеем. Последователите на тази традиция твърдят, че вместо това те съществуват на базата на космична микро храна.

"През последните няколко седмици не изпитвам никакъв глад. Надявам се, че това е последната фаза преди да започна да живея само на въздух и светлина" - сподели Валерия в свое интервю през февруари.

Остава и още един интересен въпрос, дали Лукянова смята да има деца. Ето го и нейният отговор: "Не, никога няма да имам свои собствени деца. Докато пътувах извън тялото си осъзнах, че аз не съм човек и моят дух не е човешки, затова не трябва да имам деца в рамките на този свят".

Как бихте коментирали философията за живота на Валерия?

Четете още: Вижте живата кукла Барби без грим!