Манекенка е похарчила 30 хил. британски лири, за да сбъдне мечтата на живота си - да изглежда точно като секс кукла, пише Bulevard.bg.

Самата тя публикува на профилите си в социалните мрежи снимки от преди и след операциите. Очевидно докторите доста са се постарали, защото приликата на 30-годишната Виктория Уайлд с артикул от секс магазин е поразителна.

Четете още: Шокиращо видео за "женската красота"

Сред "подобренията" на които Уайлд се е подложила влизат огромни устни, огромен бюст, импланти в задните части, както и далеч по-големи от нормалнто мигли. Тя преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това й струвало 25 хиляди британски лири, ринопластика за 3 хил., имплантите на задните части, перманентните импланти на устните и ботокс за 2 хил. британски лири.

Виктория Уайлд е от френския град Кан. Тя финансирала телесните си "подобрения" с участия в модни ревюта и с подкрепата на приятеля си Симон.

Четете още: В дълбочина: Операциите на Валерия една по една

Виктория обяснява трансформацията си с желанието си да бъде третирана като кукла. Идеята ѝ действително да заприлиа на кукла ѝ дошла още като тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Куклата Барби. Едва на по-късен етап решила да включи по-порнографски елемент в кукленската визия.