Автор
Woman.bg

Жертви на пластичната хирургия: Джоан Ривърс

80-годишната актриса и водеща Джоан Ривърс е едно от най-колоритните лица на телевизионния екран в САЩ не само заради скечовете си, в които редовно биват "захапани" личности от шоубизнеса и политическия елит, но и заради меко казано фрапиращия си външен вид.

Преди година като гост в предаването на водещия Андерсън Купър Джоан Ривърс призна, че се е подлагала на 739 пластични интервенции. Вярваме, че с днешна дата броят им се е увеличил.

"Не пропускам седмица, в която да не искам да подобря нещо по себе си. Като лоялен пациент всяка десета операция ми излиза безплатно", шеговито завърши изповедта си звездата.

Водещата с пиперлив език сподели, че първата пластична интервенция, която си е правила, е била през далечната 1965-та година и е представлявала лифтинг на околоочния контур.

Оттогава Джоан буквално се е вманиачила в идеята да изглежда по-млада и се е подлагала на стотици операции включително фейслифтинг, ринопластика, повдигане на веждите, поставяне на импланти в брадичката и скулите, липосукции и увеличаване на гърдите.

Джоан Ривърс през 1967 година

Ривърс признава, че близките й приятели непрекъснато се опитват да я убедят да спре с реконструкциите, но тя бързо попарва страстите им, отвръщайки им с присъщия си хаплив тон:

"Моето тяло е храм, който постоянно се нуждае от реставрация."

Джоан Ривърс с и без грим