Много пъти сме чували, че ролите в обществото са разменени и че вече ние, жените, сме активната част от човечеството.

Вместо да стоим в рокля и високи токчета на бара и небрежно да си пийваме поредния коктейл, можем да поемем инициативата и да стигнем до крайния резултат - вниманието на мъжа, който ни интересува.

Има ли универсални реплики за свалка, които всяка жена използва, за да се хареса на отсрещния пол?

Ние ви предлагаме няколко от тях и как, според нас, ни карат да изглеждаме в очите на мъжете:

"Как каза, че се казваш?"

Това е класическа ситуация и със сигурност или вие сте го правили, или сте били в компания и сте го забелязали. Ето какво се случва: в стаята влизат трима мъже, запознавате се и с тримата, единият ви прави впечатление и го карате да повтори името си отново. С това показвате заинтересованост и той трябва да е наистина заблуден, за да не се усети. Другият вариант е да се хващате за негови реплики и да се опитвате да го заговорите при всяка възможност.

"Имаш ли огънче?"

Ако се чудите как точно да заговорите мъж на улицата, това е най-лесният начин. На пейка до вас сяда красив непознат? Направете се че пушите, дори да нямате този навик, дори да каже, че няма, можете да изиграете ситуацията и да завържете разговор. Той изобщо няма да се усети и топката е изцяло във вашето поле.

"Упс, извинявай!"

От тази ситуация няма мърдане, а ако го изиграете добре, небрежният допир може да доведе до по-скорошно разбиване на ледовете. Накарайте някоя ваша приятелка да ви бутне в момче, което заглеждате в дискотеката, и той със сигурност сам ще ви заговори. Усмихнете се и се направете на леко непохватни.

"Можеш ли да ми помогнеш с това?"

Мъжете обичат да имат силна роля, ето защо ако ги помолите за услуга, шансът те сами да свършат останалата част от свалката, е доста голям.

"Тренираш ли?"

Може да няма съвършените мускули, може просто да харесвате ръцете му, или пък да сте забелязали секси дупе на хоризонта. Питайте го съвсем небрежно дали тренира и моментално той ще ви хареса.

"Кой е най-хубавият ти детски спомен?"

Признаваме, тази реплика е взета от "Приятели", но няма нищо по-вълнуващо за него от това да говори за себе си, а вие очевидно се интересувате много от него.

А какво мислят мъжете за тях - вижте мнението на колегите от Men United!