Чаровният актьор Джордж Клуни не спира да впечатлява света с любовния си живот.

Само една жена в света може да се похвали с факта, че е била законна съпруга на вечния ерген на Холивуд. Това е актрисата Талия Балсам, за която Клуние и бил женен в периода 1989-1993 г.

Преди няколко месеца актьорът приключи връзката си с кечистката Стейси Киблър и вече е свързван с манекенката Моника Якшич.

В скорошно свое интервю за сп.W Клуни разкри, че холивудските звезди Одри Хепбърн и Грейс Кели са неговият идеал за жена.

"Когато бях дете, бях влюбен в Одри Хепбърн. Гледах "Ваканция в Рим", когато бях на 11 години, мислех, че е толкова елегантна, колкото никоя друга, която бях виждал до момента. И се влюбих лудо в нея", каза Клуни.

"Винаги съм обичал и Грейс Кели. Когато излизаше от водата в "Да хванеш крадец", си помислих: "Това е най-красивата жена, която съм виждал някога".

Е, по хронологични причини, Клуни няма как да има в живота си нито една от двете легендарни красавици, но за сметка на това в списъка му с бивши приятелки фигурират наистина неземни хубавици.

А дали Клуни е открил любовта с някоя от тях? Отговорът е категорично "не". В отговор на въпрос коя е била любовта на живота му, Джордж заявява: "Все още не съм я срещнал".

Четете още: Джордж Клуни подкрепи протестиращите в Украйна (видео)