Автор
Woman.bg

Жените с успешна кариера са по-добри в леглото

Жените с успешна кариера и добра работа са настроени по-приключенски в спалнята, показва ново проучване.

Една четвърт от мъжете заявяват, че жените, които са основни лица в заседателната зала в офиса са и движещи фигури в любовния живот. Една трета от анкетираните жени (33%) пък казват, че мъжете, достигнали върха в своите професии, също са по-добри любовници.

В проучването на британската еротична марка "Coco de Mer" участват 1000 мъже и жени, които разказали за подвизите си на работното място и между чаршафите. Изследването показва още, че добрите любовници не изкарват най-високите заплати. 46% от жените и 40% от мъжете казват, че най-добрите партньори, които са имали в спалнята са печелили между 15 000 и 30 000 паунда годишно. Една четвърт от анкетираните смятат, че добрите интимни половинки печелят средно между 30 000 и 50 000 паунда годишно. Само 11% отговарят за суми по-високи от 50 000 паунда.

Парите са афродизиак само за 19 на сто от участниците в анкетата, макар цифрата при жените да е по-висока - 21% спрямо 17% за мъжете. 26 на сто от дамите признават, че е по-вероятно да спят със заможни мъже за разлика от 22% от мъжете, готови да прелъстят богаташки.

Според данните от анкетата само 9% от жените смятат, че с пари може да се купи любов, а това мнение споделят 19% от господата.

Четири от десет жени признават, че партньорът им печели повече от тях, 60% казват, че заплатите им са еднакви, а само 2% от жените изкарват повече от партньорите си. В същото време почти половината от нежния пол и 47% от силния казват, че скъпите подаръци са възбуждащи.