Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Жените Риби днес ще са особено привлекателни за мъжете

Овен- Вие сте в лек творчески подем и отново ставате активни и готови за всякакви инициативи, но избягвайте вземането на бързи решения. Може да разчитате на одобрение на вашите проекти от началството или партньорите.

Телец- При общуване с други хора ще се откроят различията в разбиранията и в интелекта ви. Въплъщението на вашите мечти може да се окаже скъпо струващо. Финансовите ви очаквания няма да се оправдаят.

Близнаци- Избягвайте да оставате за дълго време сами. Бъдете щедри в проявите на чувствата си към близките хора. Трудно ще се задържате на едно място. Подходящо време за завършване на започнатата работа.

Рак- В този ден ще се отличите в работата си с умението да командвате. Засилва се силата на изпитваните от вас чувства и стремежа да поемете лидерството. Бързата смяна в настроенията може да се превърне в повод за проблеми.

Лъв- Около вас ще се образува благоприятна емоционална атмосфера, която може да ви помогне да решите много въпроси. Ще се почувствате в душевен подем. Обстоятелствата ще ви принудят да пестите средствата си.

Дева- Днес ще изпитвате двойствени чувства. От една страна ще искате още да разпускате, от друга ще ви зове дългът. Непредвидени събития може да предизвикат конфликти. Внимавайте повече за себе и за своето здраве.

Везни- В този ден може да срещнете късмета си, въпреки че нищо непредвидено няма да се случи. Тези, които сключват сделки, навярно също много ще им провърви. Ако се нуждаете от някаква помощ, то ще я получите своевременно.

Скорпион- Повишена емоционалност, възбудимост, агресивност и раздразнителност. Склонност към игнориране чувствата и интересите на околните. Сексуалните отношения могат да станат ябълката на раздора.

Стрелец- Около вас може да се създаде нездрава емоционална обстановка. В същото време сте склонни в днешния ден да се поддавате на влиянието на другите хора и да възприемате техните мнения.

Козирог- Денят е изменчив във всякакъв план. Във вашите дела ще се намесят различни хора, може и някой от близките ви и това ще се окаже негативен фактор. Въздържайте се от важни мероприятия, действия и решения.

Водолей- Днес може да пренебрегнете общественото мнение, при все, че това не ви е присъщо. Упоритостта ви значително нараства. Въздържайте се от излишни коментари, иначе може да усложните обстановката.

Риби- Позволете си в този ден малко разпускане. Все едно, в работата няма да бъдете достатъчно точни и стриктни. Може да направите даже някои пропуски. Детската наивност на жените Риби може да ги направи да изглеждат още по-привлекателни в очите на мъжете.