Автор
Woman.bg

Жените, които станаха известни с дупетата си

Някои жени винаги успяват да спечелят световното внимание само с едно качество - локализирано в онази част от тялото, където гърбът започва да губи доброто си име. Западната цивилизация успя да стигне дъното, прекланяйки се пред женското дупе. Признаваме, че някои се опитаха да преместят фокуса от задника си в друга посока, но рядко успяват да постигнат някакъв ефект. Запознайте се с жените, които печелят повече от Вас, защото разполагат с фотогенично дупе. М-да, ние също не желаем да бъдем част от тази цивилизация, ама...

Вида Гуера

Тази жена е на 41 години, но трудно би могла да се забрави от милионите си почитатели. Американката с кубински корени успява да спечели сърцата на много мъже по кориците на най-различни списания. Можете да я видите в редица клипове като: "Shake Ya Tailfeather", "The New Workout Plan", "Obsession" и много други. Фитнесът е основна страст, а по нейните кадри ще разберете, че основната точка за ъпгрейди е насочена именно на юг към рая!

Коко Остин

Коко може да се похвали с фигура, която трудно би могла да се открие сред останалите диви. Тази жена разполага с всичко, което някога може да сте искали - тя има голямо дупе, дълги крака, огромни гърди и освен това може да се похвали с изключителна пластичност. Мадам Остин е обвързана отдавна с г-н Ice-T и скоро няма да се разделят. Най-важното е, че дори извика независим лекар, който да докаже, че в тялото й няма никакви импланти, както мнозина мислеха. Коко е фитнес маниак и прави такива фигури, които много малко хора биха могли да видят.

Пипа Мидълтън

Може и да не сте я чували, но цяла Британия я е запомнила със своите сексапилни форми и появата им в интернет. Пипа е доказателството, че дори принцът може да направи грешен избор. Точно така, известното дупето има връзка с Кейт Мидълтън. С това приключва дебата за вкуса на англичаните... Пипа доби вниманието на аудиторията с участието си на кралската сватба.

Вижте останалите ето ТУК!