Всяка втора жена класира сред основните достойнства на перфектния мъж чувството за хумор. Това вече ни се струва клише, но то има своето логично обяснение.

Ако се чудите защо дамите толкова много държат избраникът им да ги разсмива, ето ги и причините:

Тези мъже са забавни

С тях никога не ти е скучно и дори да сте тъжни, ще измислят начин да ви развеселят. А както знаем с усмивка на лице, няма непреодолими препятствия.

Те са креативни

Попитайте който и да е писател или сценарист кой е най-трудният жанр и ще получите един отговор – комедията. Ако имате до себе си мъж, който без усилие може да се прави на комедиант, то той със сигурност има доста познания и изобретателен ум.
Още по темата 9 неща, които мъжете казват, когато изневеряват 5 неща, с които ГО карате да ви ревнува

Те са социални

Забавните мъже лесно се превръщат в звездата на компанията. Та кой би избягал от една доза смях? Те лесно привличат вниманието и могат да се внедрят във всяка компания.

Те се разбират с приятелите ви

И тъй като са много социални и адаптивни, са харесвани от всички, включително и от вашите приятели, които няма да ви карат да избирате между тях и гаджето.

Те ви карат да се чувствате сигурни

С подобен тип мъже можете да бъдете себе си. Жените се чувстват удобно в компанията на майтапчии и лесно свалят стените си. Той не търси нещо, с което да ви уязви или обиди, а по-скоро се чуди как да ви разсмее.

Те са уверени


Само един мъж, който е силно уверен в себе си, може да се самоиронизира и шегува със себе си, за да разсмее останалите.

Четете още: Прекарвайте най-малко 15 минути в прегръдки след секс