Автор
Woman.bg

Жени: Не знам дали съм по-красива, но със сигурност съм по-умна от Зорница

Почти нищо от написаното за проблемите в моето семейство в медиите напоследък не е истина.

Това каза пред Мартин Карбовски в TV7 Евгения Калканджиева по повод на интригите и шума около изневярата на мъжа й с манекенката Зорница Линдарева, цитира "Блиц".

Калканджиева бе категорична, че съпругът й Тачо не живее с манекенката и съобщи, че в момента той е в Испания. Според известната манекенка, няма нищо вярно и в това, че Тачо е пътувал с любовницата си на почивка в Гърция. “Истината е, че двамата са ходили до Благоевград за един ден”, уточни Жени.

Не мога да приема, след като правиш секс веднъж или два пъти, да си татуираш инициалите на новия си любовник на глезена, каза още Калканджиева. Тя се обяви за много консервативна и бе категорична ,че не е и няма да изневерява на съпруга си.

Четете още: Любовницата на Тачо: Уважавам Евгения Калканджиева и й симпатизирам!

Не знам дали съм по-красива от Зорница, но със сигурност съм по-умна, каза още Жени на въпрос на водещия дали двете дами не се състезават по това коя е по-красива. Според шефката на “Визаж”, особено я е учудило твърдението на манекенката, че е откраднала мъжа на Калканджиева.

Никой човек не е чужда собственост, за да го откраднеш, категорична бе тя. Сега, според нея, единственото й желание е да сложи ред в къщичката си и да обмисли добре какво ще прави оттук нататък. Първоначално взех емоционално решение и казах, че ще се разведа, за което съжалявам, призна Евгения Калканджиева.

Но като видях детето и неговите въпроси за баща му, разбрах, че съм постъпила прибързано, уточни манекенката.

Четете още: Проклятието на ''Отчаяните съпруги''