Семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо се разпадна окончателно и шестата по красота в света вече е наела адвокат да изготви документите за развода им.

Миската била бясна, след като съпругът й призна връзката си с красивата участничка в конкурса „Мис България 2014″ Дани Димитрова, с която посрещнал новата година в Банско и вече живеел.

След годините, в които шестата по хубост в света и половинката й правиха кански усилия да спасят брака си и да запазят малкото останали искрици любов, всичко се разпадна с трясък.

„Виновни няма, просто двамата се оказаха твърде различни, за да живеят заедно до старини. Нещо повече – след многото си забежки, включително и шумния скандал със Зорница Линдарева, Тачо най-сетне се влюби – лудо, като тийнейджър, в Дани”, разкриват близки до семейството, което подлуди публиката в последния сезон на „ВИП Брадър”.

* Тачо и Жени

Връзката му с Дани Димитрова била толкова сериозна, че Тачо окончателно признал на жени, че повече няма се върне при нея и я зарязал навръх Нова година.

Жени била категорична, че няма да му прости унижението, още повече, че от това страдал и синът им Георги. Манов обаче нехаел и хукнал след новата си любовница.

„Никога не сме виждали Тачо такъв, докато беше заедно с Жени Калканджиева. Очите на това момче просто сияеха с Дани. Той дори и не се опита да скрие отношенията си с нея и да я представи само като приятелка. Открито призна връзката си с нея като постоянно я галеше, прегръщаше и целуваше пред всички гости в ресторанта
”, разказват очевидци на любовните му ласки.

Четете още: Тачо и Дани Димитрова си разменят ласки в Банско!