Корина Шумахер се оказа истински ангел пазител на шампиона от Формула 1 Михаел Шумахер. Тя се бори за живота му заедно с него от месеци, и категорично отказа да приема факта, че съпругът й може никога да не се събуди и бе неотлъчно до леглото му.

Огромната любов и магнетичните призиви на съпругата на Шумахер той да се върне към живота сториха чудо. Въпреки черните прогнози, въпреки трудностите през които мина, Корина Шумахер не се отказа, пише kliuki.ws.

И всички, които вече го бяха отписали, едва повярваха, когато той отвори очи и разпозна Корина.

Четете още: Шумахер излезе от кома

Спътницата в живота на Шумахер прояви необикновена воля и стоицизъм, като не се отдели нито за минута от болничното легло. Вярата й и убеждението, че някъде там нейният любим се бори и се опитва да си върне живота, бяха причината Корина да кажи твърдо "Не!" на предложенията за изключване на животоподдържащите системи. На загубилите вяра и смятащи за минимални шансовете на шампиона да оживее, Корина се противопостави с вярата и стоицизма си.

И чудото се случи. Михаел Шумахер се върна към съзнание след 6 месеца в кома, прекарани във френска болница. В момента той е транспортиран в частна клиника в Швейцария, където се лекува.