Българската певица, известна със скандалното си поведение Жана Бергендорф, къса с наркотиците. Това сподели самата тя в интервю за предаването "Папараци", в което разказа за проблемите си с дрогата.

Пред Кристина Патрашкова певицата сподели, че за първи път е посегнала към тях преди година и половина, като дори назовава точната дата - 9-и юли 2015 г. Тя обобщава случилото се така: "Сбърках пътя просто". По думите на Жана наркотиците били единственият начин тя да събере сили, за да се качи на сцената в онзи тежък за нея момент след побоя, заради който тя прекара вечер в ареста. От тогава Бергендорф започва все по-често да злоупотребява и постепенно развива зависимост към тях. В интервюто певицата споделя още, че никога не е имала за цел да се дрогира, по-скоро е използвала наркотичните вещества като антидепресанти.
В неделя Жана съобщи новината, че вече е далеч от наркотиците и от известно време е чиста, за което й помага психоаналитик. Тя споделя още, че той й въздействал много положително само с няколко разговора и днес тя е спокойна и не усеща необходимост от вредните вещества.