Тази година е изключително важна в живота на актрисата Оливия Уайлд.

Съвсем скоро брюнетката ще стане майка за първи път, а вчера тя отпразнува 30-тата си годишнина. Оливия се отличава в Холивуд с факта, че успява да балансира бляскавия си живот със здравословен режим и положително отношение към живота. Затова днес ще ви разкажем повече за начина, по който живее красавицата.

Оливия не спира да се движи: Актрисата обожава движението и разнообразните тренировки. Тя кара колело на плажа, прави планински преходи и често разхожда сама домашния си любимец. Оливия неведнъж е споменавала, че се опитва да тренира всеки ден и дори по време на бременността си не е спирала да се движи. В момента тя е на по-леки пилатес тренировки.

Четете още: Оливия Уайлд показа коремче

Актрисата внимава за здравето си: Оливия признава, че няма таен трик, на който да залага, но следва стриктно обичайните препоръки, пие много вода, спи по 8 часа на денонощие и призовава феновете си да стоят далеч от солариумите!

Оливия не спира да се учи: Наскоро брюнетката започна да се занимава с нов спорт: падълбординг. "Започнах да тренирам падълбординг на 29 години и смятам, че това е първата стъпка, която съм предприела, за да мога на 30 г. да се превърна в богиня на сърфа" - споделя шеговито актрисата.

Четете още: Три съвета от Оливия Уайлд за красива кожа

Оливия има позитивна нагласа към живота: "Чувствам се удобно в собствената си кожа. Не съм нервачка. Не смятам, че отвсякъде ме дебне някой, който иска да ме унищожи. Живея в настоящето."

Оливия е вегетарианка: Актрисата е вегетарианка от пет години насам. "Това да си вегетарианец не винаги е лесно и достъпно, но е начин на живот, който ме кара да се чувствам наистина добре като човек и физически да изглеждам по-добре. Кожата ми изглежда по-добре, енергията ми е повече." - признава тя.