Автор
Woman.bg

Защото животът не се случва като по рекламите

Свикнали сме да гледаме реклами без да се замисляме какво точно виждаме, но какъв процент от нещата, показани там, действително са възможни в реалния живот? Неголям, със сигурност.

Ето 10 неща, които никога не се случват в реалността по начина, показан в телевизионните реклами.

Някой вади препарат за пране "изпод масата"

Кога за последно видяхте човек, който в лежерен разговор с приятел просто вади огромна туба препарат за пране? Никога? Да, точно така. Никога. Просто защото никой, никога, никъде не е правил това в нормална ежедневна ситуация, камо ли на прием, сватба, бал, дипломиране и т.н.



Шампоан прави счупения ти косъм здрав

Онзи момент, в който кадърът показва супер зуумнат анимиран косъм, който е нацепен и изсъхнал. В момента, в който го изкъпеш с подходящия шампоан обаче, той магически става гладък, равен и бляскав. И хиляди жени буквално вярват, че цъфналите им пършиви коси ще се оправят от само себе си с едно къпане.



Щастливи жени в цикъл

Световно известен факт е, че най-подходящият момент за носене на чисто бял прилепнал секси панталон, песни, танци и забави е началото на месечния цикъл. Просто ти идва да флиртуваш, танцуваш... Или поне така изглежда, ако съдим по рекламите на дамски санитарни принадлежности, където жените са по-уверени и щастливи от всякога със своята нова превръзка.



Съдове, измиващи се с едно движение

Никой никога не е махал загоряло от мазен тиган на два дни в мивката с едно движение. Това просто никога не се случва. Колкото и да е напреднала химическата индустрия, винаги си трябва усилие, известна доза отвращение, гадни миризми, преодоляване на себе си и т.н., за да бъдат измити едни чинии след сериозно ядене.



Атлетични дами ближат сладолед

Ако човек съди по рекламите на сладолед, то такъв консумират предимно жени с вид на моделки. В реалния живот обаче мацките с идеални пропорции ядат сладко сигурно веднъж в годината, през останалото време се потят във фитнеса. Но дори да приемем, че има дами с добър ген, които си хапват, то едва ли го правят точно с изражението, осанката и погледа на кралици на френската любов. Да си имаме уважението.

Източник: binar.bg